Góbé Csárda - Nagyvárad

2015.02.26.

Góbé Csárda - Nagyvárad

A GÓBÉ csárda Nagyváradra szándékszik varázsolni a székely hegyeket. Festett bútoraival, tornácával, széki szobáival valóságossá igyekszik tenni a nosztalgiára éhes hazatérõ vágyait.

Kedves Vendégünk!

Tárt kapuval várunk, szeretettel üdvözlünk a GÓBÉ csárdában!

Mit keres egy székely szálláscsináló a Partiumban? Keresi a helyét, azt a helyet, ami otthont ad mindazoknak, akik szeretik a bensõséges, családias, beszélgetõs, politizálgatós körülményeket. Akik szeretik a székely-magyar ízeket, a finom falatokat, zamatos kortyokat.

A GÓBÉ csárda Nagyváradra szándékszik varázsolni a székely hegyeket. Festett bútoraival, tornácával, széki szobáival valóságossá igyekszik tenni a nosztalgiára éhes hazatérõ vágyait.

A GÓBÉ csárda szándéka a Tamási hõseinek tiszta gondolatait és tetteit megeleveníteni, szállást adni a barátoknak és a közös mulatságot kedvelõknek. A nyugalomra vágyó kedves betérõ háromszéki, csíki, gyergyói, udvarhelyi szobában pihenheti ki fáradalmait.

E gondolatok és tettek szentélyévé kívánjuk avatni a nagyváradi GÓBÉ csárdát.

Kedves Vendégünk ! Kívánjuk, hogy minél gyakrabban találkozzunk e házban, s ha tetszett, hozd el barátaidat, ismerõseidet is, okozz örömet Nekik is !

Isten áldása legyen Rajtad, Kedves Betérõ !Elérhetőség
Cím:410061 Nagyvárad (Oradea)  BH  ROMANIA
Avântului utca 4 szám / Dobrogeanu Gherea utca 26 szám (a két utca kereszteződésénél)
Tel. / Fax:+ 40  (0)259  413513
+ 40  (0)359  431115
Mobil:+ 40  (0)771  040800
E-mail:gobe@rdslink.ro
Honlap:www.gobe.ro


vissza