Part Villa Balatonboglár

Part Villa Balatonboglár
Új

Cikkszám: vt00124

Part Villa Balatonboglár - Balatonboglár, Szentmihályi utca 9. szám

Elérhetőségek


Telefonszám
: +36 85 550 070, +36 1301 8080

Fax szám: +36 85 550 071

Emailinfo@partvilla.hu

Honlapwww.partvilla.hu

A szállás bemutatása


A Villa

A balatonboglári telken jelenleg két épület áll, melyek közül a különlegesebb az 1932-ben épült Berkes-villa, mely a balatonparti üdülők sajátos, eredeti stílusjegyeit hordozza ma is, amellett, hogy a közelmúltban teljes körű felújításon esett át.

A Villa földszintjén és emeleti szintjén is kialakításra kerültek szobák, melyeknek egy része saját terasszal rendelkezik. A Villát három oldaláról is teraszok, illetve tornác veszi körbe. A falak megőrzik a nyári éjek hűvösét, csendjét és nyugalmát, amit így vendégeink az egész nap folyamán élvezhetnek.

A másik épület, a Villa stílusához illeszkedve, 1998-ban épült, de berendezése modernizálásra került a legutóbbi időkben is. Ebben az épületben található a Recepció és az Étterem, valamint az emeleten szobák. Az Étteremből és teraszáról is élvezhető a páratlan balatoni panoráma.

A Partvilla teljes területén korlátlan wifi szolgáltatás vehető igénybe, térítésmentesen. 

Autóval érkező vendégeink számára a kertben található díjtalan, zárt parkoló biztosított.

A part

A Partvilla kétségtelenül legnagyobb értéke és felbecsülhetetlen adottsága – melynek vendégeink kizárólagos, zavartalan és korlátlan élvezői lehetnek – a saját parti sáv, a Balaton közvetlen jelenléte.

A Déli part lassan mélyülő vize a gyerekes családok nyaralásának kedvez, míg a napozóágyakkal ellátott Part és az árnyas Park minden korosztálynak gondtalan pihenést nyújt. A Parton balatoni terméskőből épült kerti zuhanyozó, valamint falépcsős bejáró teszi végképp kényelmessé vendégeink balatoni nyaralását.

A Partvilla kiépített ingyenes saját strandja természetesen a Balaton szép vízével, kerti zuhanyzóval, napozóágyakkal és beach-bárjával várja a fürdeni, napozni vágyó vendégeinket.

A 2012 évben intult Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt. 

A szobák

Szobáink a Villában és az újabban épült emeletén is találhatóak. Stílusos és kényelmes berendezése vendégeink pihenését és jóérzését szolgálja. Minden szobához saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A modern épület szobái légkondicionáltak és LCD tévével felszereltek.

Látnivalók a környéken

A Balaton körüli több mint 200 km-es kerékpárút áll rendelkezésre, mely kerékpárút közvetlenül a szállodánk előtt halad el.

Szállodánktól 5 perc sétára található a Balatonboglári Tenisz Klub, ahol szállodánk nyitvatartási idejével megegyezően, április 1-től október 31. napjáig 14 salakos pályán várják a teniszezni vágyókat.

Akik túrázni vágyóknak ajánljuk a Várdombon ékeskedő gömbkilátót, e domb egész éven át nyugalmas és közkedvelt kirándulóhely. 

A balatonboglári hajókikötő csodás látványt nyújt. Számos hajó, és program között válagathatunk: egyórás sétahajózás, gyerekprogram, sétahazózás borkóstolóval stb.

Balatonboglár a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa a Dél-Balatoni Borvidék - most már Balatonboglári Borvidék központja.

A nemes nedű kedvelői számára ajánljuk felfedezésre Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidéket.