Pákó Vendégház - Fertőd

Cikkszám: vt00148

Pákó Vendégház - Fertőd, Szt. István u. 32/a.

Elérhetőségek


Telefonszám
: 06 30 / 316 78 76 vagy  06 30 / 851 77 51

E-mail: pajerg@gmail.com

Honlap: www.pakovendeghaz.atw.hu

A szállás bemutatása


Pákó Vendégház Fertőd 

A vendégház két apartmanból áll. Mindkét apartmanhoz két szoba, konyha, fürdőszoba és egy kis étkező társul. 

A vendégházban hat-nyolc személy számára tudunk szállást biztosítani. A ház kiválóan alkalmas gyermekes családok számára, de akár fiatal párok vagy társaságok részére is. 

A vendégházhoz tartozik TV, ágyneműhuzat, hűtőgép, mikró és kávéfőző.

Szálláshely árai


Kétágyas szobák fürdőszobával éjszakák számától függően 2500-3000 Ft /fő /éj; 
18 év fölött 300 Ft idegenforgalmi adó /fő / éj.

Látnivalók a környéken


A térségről Várjuk Önt és kedves családját, a PÁ-KÓ vendégházban, a csendes pihenésre alkalmas kisvárosban, Fertődön. Fertőd, Nyugat-Magyarországon az Osztrák-Magyar határ közelében helyezkedik el, így nem csak magyarországi, hanem ausztriai szórakozásokhoz is kiváló indulási hely. A környező nagyvárosokban pedig számos érdekes és különleges látnivaló található, valamint szórakozási lehetőségekben sem szegény a környék.

A fertődi Esterházy-kastély (Fotó: Holper Ferenc) Közvetlen közelben lehetőség nyílik teniszre, lovaglásra, fürdőzésre (Petőháza, Kapuvár, Sopron, Fertő tó, Bükk), horgászásra, a múzeumok százait találhatják meg a történelemre érdeklődők, ideértve az Esterházy-kastélyt is, amely a vendégháztól 500 méterre helyezkedik el.

Azok számára, akik inkább a vízpartot kedvelik kiváló lehetőséget nyújt a Fertő tó. Ami mindössze 20 percnyi autóútra helyezkedik el Fertődtől és nem csak fürdőzésre, de horgászatra, hajókázásra és a vízi sportokra is kiváló lehetőséget nyújt.

Akik kissé mozgalmasabb nyaralásra vágynak, és kirándulni szeretnének, azok pedig bejárhatják a gyönyörű vidéket. Rögtön a szomszédban található a Fertő-Hanság Nemzeti Park, amely nem csak túrázásra és barangolásra, de állatok illetve növények megfigyelésére is alkalmas.

Kulturális lehetőségekben is gazdag a környék, a méltán ismert barlangszínházban nyaranta csodálatos előadások kerülnek a színpadra, de közel van a soproni Petőfi Színház és a Győri Nemzeti Színház is.

Soproni kirándulással kapcsolatos információk itt találhatók.

Egyszóval a környék nyaralások mindenfajta kombinációjához megfelelő.