Vörösmarty ház - Kapolcs

Vörösmarty ház - Kapolcs
Vörösmarty ház - Kapolcs
Vörösmarty ház - Kapolcs
Vörösmarty ház - Kapolcs
Új

Cikkszám: vt00220

Vörösmarty ház - Kapolcs, Dózsa utca 40. szám

Elérhetőségek


Telefonszám: 06 20 / 477 39 64

E-mail: vorosmartyhaz@t-online.hu

Honlap: web.t-online.hu/panrath

A szállás bemutatása


Régi hatalmas körtefa árnyékában egy meghitt parasztház bújik meg. A házat kívül- belül teljesen felújítottuk, kamrájából fürdőszobát alakítottunk ki, de szobájának és konyhájának bútorzatát a faluban talált hagyományos paraszti bútorokból állítottuk össze. A házban három önálló lakás van, lakásonként két-két ággyal és gyerekággyal.

Bár a ház egy Vörösmarty Mihály nevű helybéli pásztoremberről kapta a nevét, szerettünk volna nagy magyar romantikusunknak is emléket állítani azzal, hogy a neves költõ és író egy-egy mûvérõl neveztük el lakásainkat.

Baráti társaságok együtt borozgathatnak a második lakáshoz tartozó, de külön bejárattal is megközelíthetõ eredeti hangulatú borospincében.

Szálláshely árai


 Kétágyas lakrészek: 12.000 Ft/ éjszaka ártól

Látnivalók a környéken


Kapolcs Kali Puszta a bejárata a hatalmas kiterjedésű Természetvédelmi körzetnek is, amely számtalan kisebb-nagyobb barangolást kínál az ide látogatóknak: Kálomisz tó, Király kő, Kőfejtő, Pokol lik, Szőke forrás...

Kali Puszta ma egy kis falusi gazdaság színhelye, ahol családias, békés környezetben élnek együtt oshonos magyar háziállataink. A mezőn legelésző lovak és csikók teszik még meghittebbé a táj varázsát.