Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi

Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi
Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi
Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi
Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi
Új

Cikkszám: vt00264

Joó-tó Vendégház - Marcalgergelyi, Kossuth Lajos utca 8. szám

Elérhetőségek


Telefonszám: 06 30 / 604-6230

E-mail: jootoszallas@gmail.com

Honlap címe: www.joo-to.hu

 A szállás bemutatása 


Kedves leendő és meglévő Vendégünk!

Szeretettel meghívjuk Önt, és kedves családját egy teljes körű pihenésre, feltöltődésre. Az ideális kikapcsolódást Veszprém megye nyugati szélén elterülő csendes kis településünk Marcalgergelyi négy napraforgó minősítésű vendégházában találják!

Szálláshely árai: Az újonnan megépült, családias hangulatú, kedvező árfekvésű szálláshelyen négy különálló szobát alakítottunk ki, melyek mindegyikéhez fürdőszoba és televízió tartozik konfortosabbá téve az Önök pihenését. A három kétszemélyes és egy háromszemélyes szobánk igény szerint pótágyazhatóak, így akár 13 fő befogadására is alkalmasak. A szobák közül kettő összenyitható, ezzel alkalmassá válik kisgyermekes családok befogadására.

Vendégházunkban akadálymentesített lakrészt is kialakítottunk, megkönnyítve az ide látogatóink mindennapjait/élethelyzetét.

A szobák mellett két teljesen felszerelt konyha és az ezekhez tartozó étkezők is vendégeink kényelmét szolgálják. A szállás területén bízosított az ingyenes wifi kapcsolat. Központi fűtéssel felszerelt szálláshelyünk télen is várja a pihenni vágyókat!

Szálláshelyünk 6 éves kor alatt ingyenes. 6-14 éves korig 50% -os engedményt biztosítunk.

Szeretettel várjuk!

Áraink már két éve változatlanok! Fűtési szezonon kívül: 3000Ft/fő/nap

Fűtési szezonban a gáz: 150Ft/m3+ Áfa

Látnivalók a környéken


Mára már két, ígényesen megépült tavunk szolgáltatásait élvezhetik a horgászat szerelmesei, melyek a szállástól nem messze találhatók. A tavak mellett halad el a több, mint 1400 km hosszú Közép –Európán átívelő Mária zarándokút. 

Szeretettel várjuk a megpihenni vágyó zarándokokat is!

Tavunk mellett épült melegkonyha étkezési lehetőséget bíztosít vendégeink számára. Remek rekreációsék lehetőségekből válogathat grillező- és bográcshelyek, füvesített focipálya, szabadtéri ping-pongasztal, asztali-foci nyújt szórakozási lehetőséget. A kicsik kikapcsolódását játszótér biztosítja. Nemrégiben kialakított fedett kilátónk nem csak rendezvények színhelyéül szolgál, de csodálatos panorámájával a természet adta kincseivel nyűgözi le az idelátogatókat!