Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony

Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony
Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony
Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony
Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony
Új

Cikkszám: vt00006

Hétkanyar Vendégház- Nagyvázsony, Nemesleányfalu utca 9. szám

Elérhetőségek


Telefonszám (mobil):
 +36 20/ 423 0815

Telefonszám (vezetékes): +36 20/ 953 8951

E-mail: petroczi.zsuzsanna@gmail.com

Honlap címe: http://www.hetkanyar.hu

A szállás leírása

A Balaton-felvidéki Hétkanyar Vendégház nevét a Nagyvázsonyt Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta. A vadonatúj, minden igényt kielégítő 15+2 fős önálló vendégház 5 fürdőszobás szobával, jól felszerelt konyhával, 20 főt befogadó világos, hangulatos társalgóval és 1000m2-es kerttel rendelkezik. 

A házhoz tartozik egy fedett „dühöngő”, ami eső esetén sportolásra, kiülésre alkalmas. Zárt, udvari parkolónk 5 kocsi számára ad parkolóhelyet.A vendégház melletti családi házban kapott helyet a különbejáratú kozmetika. 

Az utca túloldalán a nemesleányfalui Lovasclub csalogatja a lovassport szerelmeseit.A Balaton-felvidéki Hétkanyar Vendégház nevét a Nagyvázsonyt Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta. A vadonatúj, minden igényt kielégítő 15+2 fős önálló vendégház 5 fürdőszobás szobával, jól felszerelt konyhával, 20 főt befogadó világos, hangulatos társalgóval és 1000m2-es kerttel rendelkezik. 

A házhoz tartozik egy fedett „dühöngő”, ami eső esetén sportolásra, kiülésre alkalmas. Zárt, udvari parkolónk 5 kocsi számára ad parkolóhelyet. A vendégház melletti családi házban kapott helyet a különbejáratú kozmetika. Az utca túloldalán a nemesleányfalui Lovasclub csalogatja a lovassport szerelmeseit. A falu számos látnivalót, nevezetességet és szabadidős tevékenységet kínál: Kinizsi Vár, Pálos Kolostor, Postamúzeum , Kovács műhely és múzeum, Zichy Kastély, Néprajzi Múzeum, horgásztó, salakos teniszpálya, kerékpárkölcsönzési lehetőség. 

A Bakony túristaútvonalai közül 3 is átvezet a községen, s a Balaton is mindössze 13 km-en belül elérhető. A környékbeli borospincékben pedig kár lenne kihagyni a borkóstolást.Részletes információ a vendégház honlapján: http://hetkanyar.hu illetve 06-20-4230815 mobilion Fedezze fel ezt a gyönyörű környéket, legyen a vendégünk! Várjuk szeretettel!Balaton-felvidéki új, 17 fős,igényesen kialakított önálló vendégház, gyönyörű, nyugodt környezetben. 5 fürdőszobás szobával,jól felszerelt konyhával,hangulatos társalgóval, hatalmas kerttel.
 
Szálláshely árai: