Apartman Milka - Montenegró

Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Apartman Milka - Montenegró
Új

Cikkszám: sutomore

Apartman Milka - Sutomore (Szutomore város)

Cím: Montenegró, Pobrdje ulica 224. 

Telefonszám: 06-70/755-2502 (magyar), +382/69/519-597 (szerb-horvát)

E-mail: apartman.milka.montenegro@gmail.com


A ház elhelyezkedése, felszereltsége

A két szintes családi ház Sutomore hegyén helyezkedik el, nyugodt békés környezetben, ahonnan az egész városra és a tengerre gyönyörű a kilátás. A város központja kb. 500 méterre, a tengerpart kb. 800 méterre található. A ház májustól szeptemberig folyamatosan fogad nyaralni vágyó vendégeket Magyarországról immáron 7 éve. 

Az apartman közvetlenül a belvárosi Voli áruháztól a hegyen felfelé vezető autóúton érhető el, mely gyaloglással kb. 15 perc alatt tehető meg (google térkép mellékelve).

A ház szintenként különálló bejárattal, közös konyhával, fürdőszobával és WC-vel, ápolt kerttel, tengerparti kilátással rendelkezik. 

A házban 2 ágyas (6nm, szoba neve: „Jelena”), 3 ágyas (13nm, szoba neve: „Miodrág”) és 4 ágyas (14nm, szoba neve: „Budapest”) szobák várják a kedves vendégeket a mellékelt alaprajz alapján. A kétszemélyes szobában két egyszemélyes ágy és egy szekrény, a háromfős szobában kihúzhatós ágy, és két egyszemélyes ágy, míg a négyfős szobában 2 kinyitható kanapéágy található. Csak a „ Budapest” szoba pótágyazható és csak gyerekek részére.

Minden szoba külön kulccsal, illetve a bejárati ajtó közös kulccsal zárható.

A konyha elektromos tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mélyhűtővel, mikrohullámú sütővel, míg a fürdőszoba kádzuhannyal, angol WC-vel felszerelt.

A WC használata során kérem vegyék figyelembe, hogy a tengerpartokhoz megszokottak szerint papírt nem szabad a WC-be dobni, azt a külön kukában kérjük elhelyezni, melyek fokozott rendszerességgel kerülnek ürítésre.  

Az alagsorban található garázs konyhaként is funkciónál, a főzés itt gázzal történik. 

A gépkocsik a házhoz tartozó feljárón/emelkedőn parkolhatnak (max. 3 db) ingyenesen.

A ház mellet további 2 ingyenes parkolóhely található, melynek igénybevételére a szomszédok engedélye szükséges. 

A kertben összejövetelekre, közös étkezésre, grill és terasz található. A kert végében zuhanyzási lehetőség, valamint kis mosogatópult került kialakításra. 

A ház tengerparti oldalán mindkét szinten végighúzódó erkély gondoskodik az esti beszélgetések meghittségéről. A ház lakói szomjukat a 100m-re lévő fakadó forrásból is olthatják. 

A városközpontban számtalan étterem, bolt, áruházlánc (Voli, Maxi hipermarketek: széles választék, magyar árukészletnek megfelelő), gyógyszertár, piac (zöldség-gyümölcs, strand-, konyhai felszerelések stb.), posta és egyéb megszokott tipikus üdülőhelyi szolgáltatás megtalálható.


Ellátás

Önellátással.


Árak: fő/éj és euróban

Előszezon Főszezon Egyéb időszak
Felnőtt (18+) 5,5 Euró 9 Euró 7 Euró
Gyerek (7-18) 2 Euró 5 Euró 4 Euró
Gyerek (0-6) ingyenes 2 Euró 2 Euró
Pótágy csak gyerekeknek 2 Euró 3 Euró 3 Euró
IFA (Turisticka Taksa) idegenforgalmi adó mértéke
Felnőtt (18+) 1 Euró/Fő/nap
Gyerek (12-18) 0,5 Euró/fő/nap
Egyéb életkor ingyenes
Előszezon május 1 - június 10.
Utószezon július 16 - augusztus 15.

Minimum foglalások száma: minimum 5 nap, minimum 2 fő részére.

Az árak bruttóban és Euro-ban értendőek és tartalmazzák a szállást önellátással, az áram, víz és gáz használatát, az ágyneműt, valamint a takarítás díját. Törölközőt kérjük saját részre biztosítsanak.

A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges (és csak Euro-ban). 

Az IFA megfizetéséről mindig gondoskodjanak, mert a határon ellenőrizhetik az igazoló szelvényt.

A foglalás érvényességéhez 20.000,- Ft (vagy 64 Euro) előleg megfizetése szükséges átutalással vagy készpénzben. A Forint előleg 64 Euro összegben számít be a helyszínen fizetendő foglalás végösszegébe, illetőleg időben történő lemondás (cancellation) esetén visszajár. A foglalás időben történő lemondására – mely az „apartman.milka.montenegro@gmail.com” –ra küldött email útján lehetséges – a foglalás 1. napjáként megjelölt napot 1 héttel megelőző (nevében megegyező) nap 23 óra 59 percéig van lehetőség (pl: 1. nap kedd, időbeni lemondás: megelőző hét kedden 23.59 percig). A fenti időpontot követően érkező lemondás esetén az előleg nem jár vissza.

Amennyiben a foglalás első napján a vendég előzetes értesítés nélkül nem jelenik, a foglalás törlődik, az előleg nem jár vissza.

Háziállat: Egészséges, szobatiszta, szocializált kutyát (kivéve harci kutya) szeretettel látunk. Kérem ügyeljenek a többi vendég nyugalmának megőrzésére! Vegyék figyelembe, hogy teknősök és sünök előforduló vendégei a kertnek, akik sérülést okozhatnak kedvenceiknek.  

Dohányzás: Dohányzás a szobákban tilos, az erkélyen csak a saját szobához tartozó erkélyrészen megengedett.

Az apartman békés, nyugodt környezetének megőrzése és a pihenni vágyó vendégek érdekében 23 óra után tilos a hangoskodás. Kérem erre fokozottan legyenek tekintettel, amikor szállást foglalnak.

Mozgáskorlátozott vendégeinket is szeretettel látjuk. Részükre és kísérőjük részére a földszinten biztosítunk helyet. Kérem vegyék figyelembe, hogy a földszinti szobákhoz vezető feljáró nem akadálymentesített (kb. 15 lépcső, 1,5 méter szintkülönbség). 

Montenegróban a hivatalos valuta: Euro.


Strand

A tengerpart többnyire homokos, gyerekbarát, helyenként kavicsos. A víz minősége a tenger horvát szakaszának viszonylatában is kiemelkedő. Napozóágy, napernyő, jetski bérelhető. A partszakaszon végig éttermek, kávézók, fagylaltozók találhatók tipikus balkáni hangulatú zene kíséretében.

A közelben felfedezhető a turisztikai szempontból méltán híres Budva és Bar, ahonnan hajóval az olaszországi Bariba is érdemes ellátogatni.

Apartman megközelíthetősége:

Budapestről ajánlott útvonal (autóval): katt ide

Sutomore Magyarországról, a Keleti pályaudvarról vonattal is megközelíthető: 

http://www.mav-start.hu/res/bar_szuksegmegoldas.pdf (vágányzár alatti időre)

http://www.mav-start.hu/utazas/montenegro.php

Kontakt:

A foglalást Magyarországon koordinálja: Jelena Simeunovic

Információkérést és foglalást kérem az alábbi emailcímre küldeni: apartman.milka.montenegro@gmail.com

szükség esetén, 18 óra utáni elérhetőséggel telefonszám: +36-70-775-2502 (beszélt nyelvek: angol, spanyol, magyar, szerb-horvát)

A ház vezetője: Milka Petrovic, telefonszám: +382/69/519-597 (Montenegró, beszélt nyelv: szerb-horvát)

Szobaátvétel 14 órától 22.30-ig (check in). A szobákat kérjük 11.00-ig elhagyni (check out).

Korábban érkező vendégeink részére 9 órától lehetőségeink szerint átmeneti szobát biztosítunk pihenésre az 1. emeleten lévő 2 ágyas szobában („Plávi”), valamint a csomagoknak a pincében lévő zárható szobában a check in időpontjáig.