Invest Apartmanok - Eger

Cikkszám: vt0080

Invest Apartmanok - Eger, Leányka utca 4/a

Elérhetőségek


Telefonszám
: 06-30-4978-243

Emailinvest@hotelegerpark.hu

Honlapwww.investapartmanok.hu

A szállás bemutatása

Szinte egyedülálló lehetőségként kínáljuk igényes, de olcsó szálláslehetőségünket. A 2007. nyarán elkészült komplexum 24 db apartmant foglal magában. Az épületegyüttes a vár felett Eger egyik legmagasabb pontján található csodálatos látképet kínálva a városra és környékére. A belváros 10 perc kényelmes
sétával elérhető. Egy tömbben 4 lakrész található kettő az emeleten, kettő a földszinten. Minden tömb külön zárható, s a 4 apartman egy folyosóról nyílik. Minden egység tartalmaz 3 közös előtérből nyíló szobát két-két-két különálló ággyal. 

Két fürdőszoba található minden egységben a magas komfort fokozat elérése érdekében. Ezen kívül konyha étkezővel teszi a kínálatot teljessé, amely felszerelt és hűtővel ellátott.

A korábban említett csodálatos látképet minden apartmanban lehet élvezni, hisz mindegyikhez tartozik terasz.

Az apartmanokhoz parkolók tartoznak, melyeket estére őrök vigyáznak. Közvetlen a szomszédságban található egy sportcentrum, ahol szabadtéri és fedett teniszpályák mellett fallabda, fitness terem, asztalitenisz, masszázs, szolárium, infraszauna várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

A szálláshelyeket minden év július – augusztus havában biztosítjuk vendégeinknek egységesen 3.500 Ft/nap + ifa áron. Igény szerint hideg reggeli kérhető. 

Ebéd és vacsora igénylésre is nyílik lehetőség, melyet a közelben oldunk meg. Ennek ára igény esetén egyeztetésre kerül.

Természetesen mind csoportok esetén mind egyéni vendégeinknek különböző programokat szervezünk, úgy mint idegenvezetés, pincelátogatás, borkóstolós vacsora, sportlehetőségek, kulturális programok, gasztronómiai estek stb.

Köszönjük, hogy meglátogatta információs oldalunkat.