Vidéki-turizmus.hu

Villa Viola Apartman - Gyula

Cikkszám: vt00200

Villa Viola Apartman - Gyula, Ecsedi utca 9/a

Elérhetőségek


Telefonszám: 06 70 / 391 58 86

E-mail: nagyibolya3@gmail.com

Honlap: www.villaviola.hu

A szállás bemutatása


Ha Ön csendre és nyugalomra vágyik....

A Villa Viola apartman és panzió egy romantikus gyulai apartman a gyulai szálláshelyek között... érkezéskor üdvözlő itallal várjuk, kávét,teát készítünk az apartmanba, reggeli közben élvezheti a gyönyörű mediterrán kertet, ami egy kis Dél-francia hangulatot idéz fel.Az apartman kertjének bujasága mindenkit elvarázsol...

Az apartman kertkapcsolatos,minden egyes apartman saját kerttel és saját zárt parkolóval rendelkezik.

A zeg-zugos utcácskában csend és nyugalom uralkodik.

2010-ben nyitottuk meg apartmanházunkat a belvárosban,de egy nyugalmas helyen.Építésekor figyelembe vettük a mai igényeket...pl.modern bútorok,wifi az egész apartman területén.

Szálláshely árai

Árak (Ft/apartman/éj) 2 fős Delux apartman 3 fős
Delux apartman
4 fős 
Delux apartman
Exclusive apartman 
2 fős
Főszezonban    11.000 13.750 16.500 12.900
Szezonon kívü 8.000 10.000 12.000 9.000


Látnivalók a környéken


A város nyugalmat sugároz mediterrán hangulatával,sok zöld parkjával Gyula városa kiemelt figyelmet szentel az egészségre és a lélekre... A test és a lélek kényeztetése kiváló lehetőséget teremt a Gyulai Várfürdő értékes gyógyvize,hangulatos wellness központja, Castello Szaunaparkja, valamint Beauty Masszázs szalonja.

A gasztronómiai élvezetnek hódolók számára felejthetetlen élményt nyújt a Százéves Cukrászda kézzel készített bonbonjai,a gyula kolbász fenséges ízkavalkádja és a Gyulai Pálinka Manufaktúra zamatos pálinkája.

Nem régiben megújult Gyula történelmi belvárosa. Szökőkutak, sétálóutcák, éttermek, kávéházak, cukrászdák várják az idelátogatókat.

Ha nyári időszakban érkeznek, a Gyulai várszínház előadásainak jegyelővételében is segíteni tudunk.

Az Élővíz csatornán lehetőség van csónakok, vizibiciklik bérlésére melyen a városi kikötők elérhetőek. A Fehér - Körös duzzasztójához az újonnan kialakított Öko-sétányon kellemes sétát tehet a kiránduló.

A csónakázó-tavon nyaranta tószínpad működik. A tavon csónakázni és Vízi biciklizni lehet. A tóval szemben triciklit lehet bérelni, mellyel a belváros körbejárni óriási élmény. 

A fakultatív programokról kérem érdeklődjenek érkezéskor az apartmanházban.

Kapcsolat

E-mail: videki.turizmus(kukac) yahoo.com