Árnyas Vendégház - Balatonboglár

Árnyas Vendégház - Balatonboglár
Árnyas Vendégház - Balatonboglár
Árnyas Vendégház - Balatonboglár
Új

Cikkszám: 00073

Árnyas Vendégház - Balatonboglár, Tatai utca 7. szám

Elérhetőségek


Email
boglar2@gmail.com

Telefonszám: +36 30 2464463

A szállás bemutatása

Az árnyas vendégház Balatonboglár kertvárosi részén, egy csendes zsákutcában található. Két db 3 ágyas, egy db 2 ágyas szoba, nappali, fürdő, wc, jól felszerelt konyha, fedett terasz, tágas udvar tartozik hozzá. 

Járművét zárt udvarban fedett helyen tárolhatja.


Szálláshely árai


Felnőtteknek 3500 ft/éj
Gyerekeknek 3- 14 éves korig 2500 ft/éj
3 éves kor alatt ingyenes
A szálláshelyen a minimum ár 12000 ft/éj

Az idegenforgalmi adó Balatonbogláron felnőtteknek 350 ft/ éj

A foglalás 20 % foglaló fizetésével válik érvényessé, ami lemondás, vagy meg nem érkezés esetén nem jár vissza.

Egy, vagy két éjszakás foglalás esetén 20 % felárat számolunk fel.


Látnivalók a környéken

Balatonboglár a Balaton déli partjának középső részén fekvő Balatonlellével teljesen egybeépült fürdőváros. Gömbkilátója a déli part jelképévé vált.

Borai, pezsgői nemzetközileg is ismertek, kedveltek. 

Városunk könnyen megközelíthető vasúton, az M7- es autópályán, repülővel a Sármellék-i Fly Balaton reptéri leszállással vagy akár a Balatont teljesen megkerülő kerékpárúton is.

A tó lassan mélyülő, selymes vize, homokos talaja kiválóan alkalmas fürdésre - akár kisgyermekeknek is- vizisportok gyakorlására, horgászásra és vitorlázásra .Kölcsönző minden strandon található.

A városban a parkolás ingyenes és a strandokon sem kell belépődíjat fizetni.

Esténként a séták mellett a templomainkban rendezett koncertek, zenés szórakozóhelyek, a Nemzeti Cirkusz , a vidámpark, a gokart pálya nyújtanak szórakozási lehetőséget.

Állandó rendezvényeink a május végi időpontban rendezett néptánc fesztivál a sportcsarnokban, a pünkösdi off-road fesztivál a közeli Somogybabodon, július eleji halászléfőző verseny a Platán strandon, a július első felében rendezett bor- és jazzfesztivál a Lengyel- Magyar barátság házában, a tízezer körüli indulóval rendezett Balaton átúszás a Platán strandon, az augusztus eleji lellei borhét és a Balaton legnagyobb rendezvénye az augusztus 20. körűli boglári szüret szintén a platán strandon. .A pontos időpontokról szívesen adunk felvilágosítást.

A piacon helyben , vagy a közvetlen környéken termelt élelmiszereket vásárolhat.

A Fischl házban, a piros- és kék kápolnákban képzőművészeti kiállítások láthatók.

A temetődombon található ak Boglár első templomának maradványai. Az északi partra rendszeres hajójáratok indulnak, esténként dicso hajó is közlekedik.

Mindig nem lehet strandidő, de akkor sem kell megijedni. A már említett programokon kívül tehet egy sétát a lellei kishegyre, ahol nagyon szép panorámában gyönyörködhet, teniszezhet a Plátán strandnál lévő salakos teniszpályákon, megnézheti a bugaszegi téglamúzeumot, meglátogathatja a somogytúri Kunffy képtárat, a Rádpuszta- i templomromot, a balatonszentgyörgyi csillag várat, Kereki vár romját, Gyugy középkori templomát, Somogyváron a szent László által alapított bazilika romjait, a Koppány- forrást, a Széchenyi kastélyt, Somogyvámos gyönyörű pusztatornyát, a Krisna völgyet, Somogyfajszon az őskohót, Buzsákon a fehér kápolnát, Niklán a Berzsenyi- kúriát, Csisztapuszta retro hangulatú, de kiváló vizű gyógyfürdőjét, valamint az Igali gyógyfürdőt, kerékpározhat, vagy akár paint- ballozhat, vagy lézerharcot vívhat a közeli pályán.

Ezekkel a programokkal nemcsak nyáron, hanem tavasszal , vagy ősszel is várjuk, télen pedig a befagyott tó szépségeivel ismerkedhet meg és korcsolyázhat.

2013.- tól a kápolnáknál ismét előadásokat tart a Kaposvár- - Csiky Gergely színház, elindul a kaland park, a nyári bonpálya , valamint a Platán strandon a boglári buborék élménystrand.

A látnivalókat kerékpárral is felkeresheti, ehhez pedig az elő- illetve utószezon alkalmasabb.


Reméljük sikerült kedvet csinálni egy látogatásra. 

Szeretettel várjuk!