Évike Vendégház - Balatonboglár

Cikkszám: vt00166

Évike Vendégház - Balatonboglár, Munkácsy Mihály utca 36/b.

Elérhetőségek


Telefonszám: 
06 30 / 522 52 78

E-mail: evike.p@citromail.hu

Honlap: www.penczi.hu

A szállás bemutatása


Balatonbogláron lakó és pihenő övezetben kertes családi ház kiadó 500m a Balaton és a szabad strand. 4-14 főig.

A házban kettő külön bejáratú apartman áll az Önök rendelkezésére.

Az apartmanok együtt illetve külön és bérelhetők ideális családoknak, baráti társaságoknak. Zárt udvarban gyermek játszási lehetőség, homokozó, hinta, lengőteke, kosár palánk található. Grillezési és bográcsozási lehetőség van.Minden szobában színes tv, kábel tv.

Emeleti képek: 
Az emeleten két kétágyas és egy három ágyas szoba található, felszerelt konyha, kádas fürdő szoba és WC. Nagy terasszal, külső feljáróval.

Alsó szint: 
Egy három ágyas és két kétágyas szoba található, zuhanyzó, WC, és felszerelt konyha, terasszal.

Hol találhatók: 600 m Penny Market, Húsbolt, pékség, Vidám park, cirkusz, zöldséges 200 méterre.

Szálláshely árai


2013.05.01-től 2013.06.25-ig az előszezoni ár 2300 Ft/fő/éj.
2013.06.25-től 2013.08.25-ig a főszezoni ár 3000 Ft/fő/éj.
2013.08.25-től 2013.09.12-ig 2300 Ft/fő/éj.

2 év alatti gyerekeknek ingyenes. Több személynél kedvezményt adunk.

Látnivalók a környéken


A környékbeli programokról és kirándulási lehetőségekről naprakész információkat találhatsz Balatonboglár hivatalos honlapján.
Balatonboglár balaton déli dimbes-dombos partján fekvő 6300 lakosú település. Fonyód és Balatonlelle városokkal szomszédos, a 7-es főútvonal vonalán található.

A város legszembetűnőbb ékessége a Várdombon ékeskedő gömbkilátó, amely nyugalmas és közkedvelt kirándulóhely mindenki számára. A kilátó esti kivilágítása a távolabbi veszprémi partokról is megcsodálható.Balatonbogláron számos borúti állomás kereshető fel, ahol a kedves látogatók a borvidék jellegzetes borait kóstolhatják meg, mint pl.: a Hujber pincészet, a Légli pincészet, az Ignáczy pincészet, az Eifert, a Katona, a Kalász, a Miklós és a Nagy -féle, a Szentpáli pince - is szeretettel várja az érdeklődő borturistákat. A város társközsége Szőlőskislak, ahol megtekinthető a Bormúzeum, az Ország pince, a Malom Fogadó és a Légli-major.

A szomszédos településekre: Szőlősgyörökre, Gyugyra kerékpárút vezet. Szőlősgyörökön is számos pincészet megvetette lábát: Trunkó pincészet, Szent Anna Borház, Szent István Pincészet és Étterem, valamint a Koltai pincészet.A város nem csak a bor és a szőlő hazája, hanem egyben a művészeteké is. A Kápolna dombon található a Vörös és Kék kápolna, melyek három évtizede igényes galériákként funkcionálnak és nemzetközi hírűek.

A Lengyel-Magyar Barátság Háza az üdülő szezonban a Bor és Jazz Fesztivál számára ad otthont számtalan más kulturális rendezvénye mellett.A Balaton környéke kiváló lehetőségeket kínál a kerékpáros túrázáshoz. Kondíciótól, ízléstől függően mindenki találhat magának alkalmas terepet. A nagyszerű testedzés mellett a túrákon érdekes településekkel találkozhatunk utunk során, kivételes műemlékeket, különleges természeti értékeket tekinthetünk meg.

A központban, a település egyik legszebb részén fekszik a Platán strand, ahol a vendéglátó helyiségeken kívül még tenisz centrum is található. A strand ingyenes és remek sportolási lehetőségeket kínál.A Sziget strand és környéke csendesebb, bensőségesebb hangulatú fürdőhelye Balatonboglárnak.A Simply Szállótól 500m-re található a szabadstrand, ahol fövenyes partot alakítottak ki és innen felemelő látvány a Badacsony-hegy karakteres csonka kúp alakja is. A városban leledzik a Yacht-Club, mely 160 vitorlás számára biztosít hullámoktól mentes kikötőhelyet. Rendszeres hajójáratokkal elérhető a Balaton valamennyi települése.Balatonbogláron és környékén nem csak sportolhatunk, strandolhatunk, hanem szórakozhatunk is: Balatonlellén a Stone Pub-ban, Y-disco-ban, Üvegház Disco-ban, Stone Beach Cafe-ban vagy akár Siófokon is.

Nálunk Te is bármikor megpihenhetsz!