Ünnepi események a gödöllői kastélyban

2015.02.26.

Ünnepi események a gödöllői kastélyban

Ünnepi összejövetelt, találkozót, díszvacsorát a cégek valamely fontosabb eseményhez kötve, vagy a naptár szerinti adott időszakhoz kapcsolódóan szerveznek meg. A jubileumi rendezvények, karácsonyi partik, évadnyitók terített fehér asztala mellett fontos döntések, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok alakíthatók ki.

Konferencia

A konferencia különböző szervezetek, testületek, egyesületek olyan nagyobb szabású összejövetele, amelyen azonos hivatású, közös érdeklődési körű résztvevők jelennek meg, abból a célból, hogy meghatározott témában bővítsék szakmai tudásukat és kicseréljék tapasztalataikat.

Álomesküvő királyi környezetben

Egyre több fiatal pár vágyik arra, hogy esküvőjüket egy festőien szép, romantikus kastély ódon falai között szervezzék meg.

Mi arra vállalkozunk, hogy megpróbáljuk az elvárásaikat a legmagasabb színvonalon, rugalmasan, folyamatos személyes kapcsolattartással megszervezni, szem előtt tartva a legfontosabb célt, hogy anagy napon mindenki a lehető legjobban érezze magát. 


Ünnepi események

Ünnepi összejövetelt, találkozót, díszvacsorát a cégek valamely fontosabb eseményhez kötve, vagy a naptár szerinti adott időszakhoz kapcsolódóan szerveznek meg. A jubileumi rendezvények, karácsonyi partik, évadnyitók terített fehér asztala mellett fontos döntések, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok alakíthatók ki.Csapatépítés

A cégek életében a tréning olyan képzési (továbbképzési) forma, amelynek keretében célzottan, de igény szerinti tartalommal az ismeretek feldolgozása és gyakorlatban való alkalmazása érdekében újszerű tanulási közegbe helyezi a munkatársakat. A tréning alkalmával szerzett élmények meghatározó szerepet töltenek be szakmai tevékenységben. 

Ugye, szeretné, hogy kollégái minden nap csillogó tekintettel lássanak a napi teendőikhez és mindenben az Ön ill. a cége küldetésével azonosuljanak?

Ha a jó szaktudással, naprakész ismeretekkel és gyakorlati készséggel, kreatív-innovatív gondolkodásmóddal rendelkező munkatársakat ne csak megszerezzék, hanem megfelelően motiválvaőket meg is tartsák.

Ezért mi kidolgozunk egy specifikus, az Ön cégére szabott csapatépítő tréning programot, mely nagy mértékben elősegíti a fentiek maradéktalan megvalósulását.

Indoor és outdoor térningek, kalandprogramok.
További információ: 
Tel: 28/420-588vissza